TNG event @ ZSE: Product Tanker Market Outlook by Clarksons Platou

Tankerska Next Generation d.d. s ponosom predstavlja "Product Tanker Market Outlook" by Clarksons Platou, prezentaciju koja će se održati na Zagrebačkoj burzi 18. studenog 2015, u 11:00 po srednjoeuropskom vremenu.

Pregled

Prezentacija će dati uvid u trendove, budući razvoj i ključne pokretače u produkt tanker sektoru, uključujući ponudu i potražnju, vrijednosti imovine i visine vozarina,  tržište rabljenih i novih tankera, pristup kapitalu – osvrnut će se  na sve ključne čimbenike koji utječu na tržište produkt tankera danas. Prezentacija će se fokusirati na sektor produk tankera (ne na pojedinačne tvrtke) te će biti prilike za postavljanje pitanja  našim prezenterima.

O Clarksons Platou

Vodeći svjetski pružatelj integriranih brodarskih usluga sa 163 godina iskustva i 48 ureda diljem svijeta. Istraživački tim je cijenjen u svijetu kao najautoritativniji davatelj informacija o globalnom brodarskom tržištu i offshore sektoru. U veljači 2015. Clarksons PLC je zaključio preuzimanje RS Platou ASA. Ovaj značajan događaj ujedinio je dvije poznate tvrtke i postavio novu Grupu kao vodećeg pružatelja usluga i lidera u brodarskom i offshore sektoru.

Natrag