Uvjeti korištenja

Informacije sadržane na ovoj web stranici pripremljene su isključivo kako bi predstavile Tankersku Next Generation d.d. zainteresiranoj javnosti.  Tankerska Next Generation d.d. ulaže razuman napor kako bi podaci objavljeni na web stranici bili točni i aktualni, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih. Tankerska Next Generation d.d. ni u kojim okolnostima ne odgovara za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao korištenjem informacija objavljenih na ovim web stranicama.

Informacije objavljene na stranicama Tankerske Next Generation d.d. mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške, i sve informacije sadržane na stranicama mogu se promijeniti, ukloniti ili objaviti bez prethodne najave.

Sav sadržaj objavljen na ovim Internet stranicama zaštićen je autorskim pravom i isključivo je vlasništvo Tankerske Next Generation d.d. ili joj je stavljen na raspolaganje, a u vlasništvu je trećih osoba. Nije dopušteno korištenje materijala s web stranice u komercijalne svrhe,  osim u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, ostalim tiskanim izdanjima i elektroničkim medijima, uz obvezatno navođenje izvora i autora. Svaka druga  upotreba materijala s Internet stranica Tankerske Next Generation d.d. nije dopuštena, te je sadržaj koji koristite namijenjen isključivo osobnoj potrebi.

Logotipi i zaštitni znakovi Tankerske Next Generation d.d. vlasništvo su Društva te se kao takvi ne smiju koristiti bez prethodne suglasnosti Društva. Ostali dokumenti (slike, videa i svi tekstovi, uključujući i osobne podatke osoba) isključivo su vlasništvo Tankerske Next Generation d.d. te se korisnici stranice obvezuju pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva za njihovo korištenje. Tankerska Next Generation d.d. ne može jamčiti da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i da neće sadržavati pogreške i viruse ili kolačiće (cookies). Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju vlastitu odgovornost.

Nijedan dio ove stranice, ili informacije sadržane na njoj nisu preporuka na kupnju ili prodaju dionica Tankerske Next Generation d.d. Tankerska Next Generation d.d. zadržava pravo izmjene bilo kojeg dijela ove web stranice u bilo kojem trenutku, uključujući i ove uvjete korištenja. Tankerska Next Generation d.d. zadržava pravo ugasiti ove web stranice u bilo kojem trenutku.

Prilikom prijavljivanja na newsletter omogućujete nam da vas uvrstimo na mailing listu te dajete suglasnost da vam Tankerska Next Generation d.d. povremeno dostavlja informacije o svom poslovanju elektronskom poštom.

U slučaju neslaganja s uvjetima korištenja internetskih stranica www.tng.hr, ne koristite ih i ne preuzimajte datoteke s njih.

Back to Top